Semester 2012 dag 16

Anna och Marina tar en barnvagnspromenad på morgonkvisten. Sedan blev det en shoppingstur i Töreboda, inttor for kidse så stort utbud men på något sätt lyckas Anna köpa en klänning till sig själv och skor, Filippa shoppade oxå en klänning och gummistövlar. Peter fick sig också en barnvagnspromenad till järnaffären för att inköpa Peltor for kids till Filippa så hon kunde följa med på festivalen nästa kväll.

Vi fick det roliga beskedet att Madde och Rickard kommer på besök i båten och följer med på Magnus Uggla spelningen i kväll! Såhimla kul!!

Först blev det förfest i Bönan, vad vi har saknat dessa goa vänner!

 

Vi begav oss iväg till stora scenen och köpte lite dickbart, när sedan Uggla gick upp på scenen blev det trångt! Man kom varken in eller ut från serveringsområdet. När första ysterheten i publiken lagt sig kunde Anna och Madde ta sig ut i publikhavet. Där blev det hoppande och sjungande tills svetten rann. Så kul vi hade! Uggla var riktigt bra på scen, äldre bittrare och kaxigare än sist vi såg honom!

När Uggla spelat gick vi vidare till A tribute to Dire Straight (hur det nu stavas). Det var också tung gung!

Hemma vid båten var det fullt hus på Hakuna så där blev det efterfest. Filippa passade på att vakna och vara med och röjja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0